Avivir Aloe Vera, 60 Kapsler.

Model/varenr.: 8068

Kosttilskud fra Aloe Vera Group.

198,00  m/Moms
220,00  m/Moms
Du sparer: 22,00
ekskl. levering
Beskrivelse

Varenr. 8068

Indhold: 60 kapsler.

Varebetegnelse: Kosttilskud.

Varebeskrivelse: Avivir Aloe Vera Kapsler.

ActivAloe er udvundet af bladgelen fra friske og sunde Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Vegetabilsk kapsel - ingen konserveringsmidler.

En kapsel svarer til 15 ml Avivir Aloe Vera Naturel.

Avivir Aloe Vera Kosttilskuds dokumenterede, gavnlige egenskaber:

Styrker immunforsvaret både indvortes og udvortes.
Aloe Vera bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer, og hjælper til at forbedre kroppens immunforsvar. Aloe Vera hjælper til at opretholde en sund hud og sunde slimhinder. Aloe Vera har en positiv virkning ved træthed og manglende overskud, og bidrager til at øge kroppens modstandskraft.

Normaliserer den naturlige fordøjelse og stabiliserer løs eller træg mave. Når maven ikke fungerer helt, som den plejer. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe Vera regulerer den naturlige mave-tarmfunktion, og bidrager til regelmæssig afføring, en bedre proteinoptagelse og reducering af mængden af gær-bakterier Aloe Vera bidrager til fysisk og psykisk velvære.

Medvirker til at bevare sunde slimhinder i mave-tarmsystemet. Aloe Vera modvirker irritationer, som kan opstå f.eks. efter indtagelse af stærk, krydret eller sur mad, kaffe, visse former for medicin mv.

Aloe Vera bidrager til at vedligeholde kroppens epitellag (hud og slimhinder). Aloe Vera hjælper til at opretholde en sund hud. Aloe Vera har anti-age egenskaber. Aloe Vera øger produktionen af kollagen, mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter 3 måneders indtagelse. Det vurderes, at Aloe Vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler).

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis: 1 kapsel 2-3 gange daglig ca. 15 min. før hovedmåltid eller på tom mave.
2 kapsler (150 mg) – svarende til 30 g Aloe Vera bladgel.
3 kapsler (225 mg) – svarende til 45 g Aloe Vera bladgel.

Ingredienser: Aloe Vera bladgel (Aloe Vera L.) ekstrakt*
Stivelse fra kartofler (Solanum Tuberosum L.) Vegetabilsk kapsel: Cellulosepulver.

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk.

Leverandør:

Aloe Vera Group ApS
2870 Dyssegård.

 

Andre købte også