Konjak, 180 tabletter.

Model/varenr.: 7040

Kosttilskud fra Mezina.

269,10  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 29,90
ekskl. levering
Beskrivelse

Varenr. 7040

Indhold: 180 tabletter.

Varebetegnelse: Kosttilskud.

Varebeskrivelse: Konjak indeholder et naturligt kostfiber, der som det første nogensinde har fået EU´s godkendelse for, at det virker som hjælp til vægttab. Kostfiberet hedder glucomannan, og udvindes fra konjakplanten, der vokser i Asien. Glucomannan er et vandopløseligt fiber, der har den egenskab, at det kan optage sin egen vægt 2-300 gange.  Når tabletterne opløses i maven, dannes en gelemasse, der fylder mavesækken, så du hurtigere føler dig mæt. I Konjak der der tilsat chrom, som har den egenskab, at det bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. Når du anvender Konjak sammen med en energireduceret diæt, vll det øge dit samlede vægttab i forhold til diæt alene.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Opbevaring: Opbevares tørt, beskyttet mod lys og varme.

Daglig dosis: Voksne 2 tabletter i forbindelse med hvert af dagens 3 hovedmåltider. For at opnå den ønskede effekt er det vigtigt at tabletterne
synkes hele, sammen med 1-2 glas vand ca. 30 minutter før måltidet.

Indhold pr. dagsdosis: (6 tabletter)
Glucomannan fiber fra konjakrod: 3000 mg
Chrom 120 mcg / 300% af ADT - % af anbefalet daglig tilførsel (voksne)

Ingredienser:

Glucomannan (Amorphophallus konjac K Koch)
fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer)
chrompicolinat
overfladebehandlingsmiddel (shellak).

Leverandør:

Mezina A/S
6700 Esbjerg
www.mezina.dk

Andre købte også